Trioss Clubfoto 2017

Triathlon en Oss, dat is TRIOSS. Triatlonvereniging TRIOSS is opgericht in 1989 en heeft op dit moment 95 leden. TRIOSS is een gezellige vereniging waar zowel recreanten als wedstrijdtriatleten onder deskundige begeleiding kunnen trainen op alle drie de disciplines van de triathlon: zwemmen, fietsen en lopen.

Een aantal Trioss-leden neemt regelmatig deel aan triathlons, duathlons en loopwedstrijden in en buiten Oss, soms zelfs in het buitenland. Deze wedstrijden worden vaak samen uitgekozen en bezocht. Naast deze fanatiekelingen is er ook een grote groep leden, die twee of drie onderdelen van de triathlon op meer recreatieve wijze beoefenen. De clubtrainingen zijn afgestemd op het wedstrijdseizoen, maar bevatten voor iedereen individueel alle mogelijkheden om op je eigen niveau je conditie en techniek te verbeteren. Plezier in de sport en respect voor elkaar zijn de kernwaarden binnen Trioss waardoor jong en oud, snel en minder snel, samen een hechte club vormen. Naast de trainingsfaciliteiten die Trioss haar leden biedt, is ook gezelligheid belangrijk. Regelmatig komen leden bij elkaar op de koffie en 2x per jaar wordt er een trainingsweekend georganiseerd. Aan het eind van het triathlonseizoen organiseert Trioss elk jaar het clubkampioenschap met aansluitend een gezellige clubmiddag. Verder staat er jaarlijks een familieweekend op de agenda en organiseren we regelmatig wat voor de jonge kinderen van onze leden.

Trioss is nauw betrokken bij de organisatie van de Maasdijktriathlon die sind 2011 vast op het programma staat bij het Maasdijk evenement in de regio. Dit jaar vind het Maasdijk evenement plaats op zaterdag 16 juni. Zie hier voor meer informatie.

Op deze website vind je van alles; naast de gebruikelijke algemene informatie over Trioss vind je er ook uitslagen en wedstrijdverslagen van onze leden, bijbehorende foto's, andere leuke verhalen en links naar andere websites. Natuurlijk vind je er ook informatie over hoe je lid kunt worden van Trioss. Als je nog verdere vragen hebt over Trioss of triathlon, dan kun je deze uiteraard altijd stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door contact op te nemen met één van de bestuursleden. 

Wij wensen je veel plezier op onze website!