Zwemtrainingen:

Maandag 21:00-22:00 uur (wedstrijdbad).

Woensdag 19:00 uur (Geffense Plas, vanaf ca. begin mei tot einde seizoen). 1)

Donderdag 21:30-22:15 uur (wedstrijdbad).

Zaterdag 09:00 uur (Geffense Plas bij Duikvereniging De Waterman, vanaf begin mei tot einde seizoen). 2)

1)  Omdat er tijdens deze trainingen geen trainer aanwezig is, moet je NOOIT alleen gaan zwemmen. Uit veiligheidsoverwegingen moet je altijd samen met iemand anders zwemmen. Via de groepsapp wordt vaak gecommuniceerd wie er gaat! Heb je nog nooit bij de Geffense Plas gezwommen met Trioss? Met de auto kun je het beste navigeren naar de Oude Baan, Geffen. Met de fiets volg je het beste het fietspad vanaf de Cereslaan, Oss. De exacte locatie waar we verzamelen vind je hier

2)  Dit is sinds 2017 de officiële Trioss Open Water Training, mede dankzij de bereidwilligheid van duikvereniging De Waterman voor het openstellen van hun clubhuis. Lees hier meer over deze training. Houd de Trioss Mail en de groepsapp in de gaten voor de exacte startdatum in mei voor de Open Water Training.

Looptrainingen:

Zondag 09:00-10:30 uur (starten wisselend vanaf Clemens of Kriekeput, wordt gecommuniceerd via een groepsapp).

Dinsdag/donderdag 18:30-20:00 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Woensdag 19:30-21:00 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Vrijdag 19:00-20:30 uur (Atletiekbaan, AVOSS, recreanten).

Fietstraining:

Gedurende start zomertijd tot medio/eind september, dinsdag 19:00 uur (start Naaldhof, we fietsen op de weg met racefiets).

Gedurende de zomertijd periode op de weg met racefiets, zaterdag 15:00 uur (geen officiële training, afspreken via groepsapp, start Naaldhof).

Gedurende de wintertijd periode op de MTB of op racefiets, zaterdag 14:30 uur (geen officiële training, afspreken via groepsapp, start Naaldhof).

Van januari t/m maart hebben we ook een spinning programma. Hierover worden de leden tzt geïnformeerd.