Het verenigingslidmaatschap kost in 2023 € 212,25 per jaar (deze loopt van januari t/m december). Eenmalig is een borg van 10 euro voor een toegangspas van het Golfbad verschuldigd. Voor degene die gedurende het jaar lid worden bestaat de contributie uit de NTB licentiekosten (jaarbedrag), vermeerderd met de Trioss contributie op maandbasis. Je betaalt contributie vanaf de eerste volle maand na aanmelding als lid. Alle nieuwe leden betalen eenmalig € 30,- inschrijfgeld; hiervoor ontvangen ze dan wel een mooi nieuw Triossshirt. Momenteel een nieuwe in ontwikkeling, dus komt wanneer deze af is.  Per mail worden verzocht de contributie over te maken aan het begin van het nieuwe jaar (of na aanmelding voor nieuwe leden). Ons rekeningnummer van de ING is NL06INGB0007825193 tnv Trioss te Oss. 

Je wordt automatisch lid van de NTB,  Trioss draagt 44,25 euro van de contributie af aan de NTB en je krijgt dan maandelijks een bondsblad. Als je aan wedstrijden mee wilt doen dan kun je zelf via de NTB via je eigen account een Atletenlicentie aanvragen voor 31,50 euro per jaar, welke je zelf kunt afrekenen bij de NTB. 

Voor meer informatie kun je onze secretaris, Monique Ulijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  

Als je besluit om het lidmaatschap op te zeggen of je licentie te wijzigen dan moet je dit uiterlijk 2 maanden voor het nieuwe jaar aanvangt doen. Opzeggen kan alleen per kalenderjaar. Graag de secretaris hierover per e-mail berichten. Als er vragen zijn of wanneer er een adreswijziging is (dit geldt ook voor een ander mailadres) dan kun je contact opnemen met Monique Ulijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Trioss heeft ook een Privacy Verklaring. Wanneer je besluit lid te worden, dien je aan te geven dat je akkoord gaat met deze policy. Tevens dien je aan te geven dat je akkoord gaat met gebruik van foto's van wedstrijden en of andere Trioss gerelateerde evenementen waarop jezelf te zien bent, geplaatst mogen worden op de website.

Privacy Verklaring Trioss

Als je hebt besloten om lid te worden, vul dan hier het aanvraagformulier lidmaatschap in. Wanneer ingevuld en verzonden, ontvang jezelf en de secretaris van Trioss een email. De secretaris zal je inschrijven bij de NTB als lid van Trioss en je aanvullende informatie mailen.